E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Betingelser

Vi gjør oppmerksom på at bestillinger er bindende 7 dager før levering. Dette av hensyn til våre frister for varebestilling, og vår produksjonslinje.

På middagsretter og lunsj er det minimumsbestilling på 10 pers (gjelder ikke snitter og påsmurt).

Vi tilbyr utkjøring dersom kunde ikke ønsker å hente maten direkte fra vårt kjøkken. Utkjøring i Våler kr. 250,-. / Moss, Rygge og Råde kr. 500,- / eller etter avtale.

Vi anbefaler kjøper å sette leveringstidspunkt til en time før selskapet/arrangementet starter.

Levringstidspunkt vil kunne avvike med pluss/minus 20 minutter i henhold til avtalt tid, avhengig av trafikk og andre ytre forhold.


Kaldmat til buffet kommer ferdig anrettet på fat som kjøper beholder. Varmmat leveres i aluminiumsformer (engangs) pakket i isokasser. Det er mulig å låne transport og isokasser som brukes ved transport, hvis kunden ønsker å oppbevare maten i disse frem til servering. Da må kjøper selv returnere dette til Bestemor Lillys Kjøkken innen tre virkedager. Returnert utstyr plasseres på rampe under kjøkkeninngangen, og kan derfor foregå utenfor våre åpningstider. Skadet eller tapt utstyr faktureres kunde. Det medfølger ikke serveringsbestikk eller andre former for dekketøy.

Brød til buffetmenyer leveres helt og må skjæres opp. Dette for at brødet skal holde seg friskt frem til servering.

Vi setter stor pris på om du i god tid gjør oss oppmerksom på om det er personer med matallergier. Ved kompliserte og alvorlige allergier kan vi ikke ta ansvar for "spor" av allergifremkallende matvarer i menyen. Vi gjør vårt beste for å allergitilpasse menyen der det er nødvendig, men merkostnad vil kunne forekomme dersom omfattende menyendringer må foretas.

Vi forbeholder oss retten til å bytte deler av innhold i menyen ved eventuelle problemer med varetilgang, men gir deg naturligvis beskjed om dette på forhånd.

Faktura sendes ut etterskuddsvis, fortrinnsvis på e-post. 

Ønsker du for øvrig en mer tilpasset eller oppgradert meny lager vi gjerne andre løsninger mot prisjusteringer – det er bare å ta kontakt, og det meste er mulig!

Vi lover å gjøre vårt ytterste for at du og dine gjester skal få en strålende matopplevelse i Bestemor Lillys ånd!

 

/ / Ved Force majeure*  forbeholder vi oss retten til å bli løst fra avtalen uten ansvar for mislighold

*en ekstraordinær hendelse, eller omstendigheter utenfor vår kontroll, som flom, krig, pandemi, opprør, naturkatastrofer eller pålegg fra myndigheter som         hindrer vårt firma i å overholde avtalen.

 

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier