E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Julebord & julelunsj

Asiatisk ribbe fra Eng Gård

 

Julemeny 2019


Julelunsj

Varmrøkt laks med pepper og wasabi servert med Bestemor Lillys sennepssaus og krønsjy eple- og valnøttsalat
Allergener: Fisk, valnøtter, sennep

Tynnskåret juleskinke og kremet brokkolisalat med marinerte tranebær, ristede pinjekjerner og bacon
Allergener: Sennep, egg 

Skagenrøre med håndpillede reker, pepperrot, sitron, dill og lodderogn
Allergener: Skalldyr, fisk, egg, melk

Vår egen roastbiff med syltet rødløk og hjemmelaget remulade med fermentert estragon
Allergener: Egg, sennep

Kremet potetsalat med gressløk og mango
Allergener: Egg, melk, sennep

Karrisild på dansk vis, med kapers, vårløk og pære
Allergener: Fisk, sennep, egg, melk

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, bringebær, mynte og honningvinaigrette
Allergener: Melk, mandler, sennep

Økologisk rugbrød og fint brød med pisket urtesmør
Allergener: Rug, hvete, melk

Kr 299,- per person


Tilvalg til julelunsj: Ribbe fra Eng Gård
(Leveres kald, kan ev. varmes av kunde) 

Kr 35,- per person

Drikke til julelunsj:

Ferskpresset eplemost fra Dyre Gård i Rygge 0,25 l

Kr 49,-

Lundeby Rabarbradrikk fra Lundeby Gård i Råde 0,25 l

Kr 45,-

Lundeby Rabrabradrikk med rabarbra og eple fra Lundeby Gård i Råde 0,25 l

Kr 45,-

 

Julesnitter

Store håndpillede reker med majones, sitron og dill 

Einerrøkt laks og eggerøre med gressløk

Julepostei med rødløkskompott og karse

Ribbeskiver med rødkål og bladpersille

Brie med frukt, honning, ristede valnøtter og timian

Allergener snitter: Hvete, havre, egg, melk, sennep, skalldyr, fisk

Kr 159,- per person (5 snitter per person)

 

Julens store festbord/tapasbord med varmt og kaldt

 

Lun tapasribbe fra Eng gård med kinesisk "five spice" og søt chilisaus
Allergener: Ingen

Lune julekjøttboller av svin fra Eng Gård med ingefær, kanel og hvitløk
Allergener: Ingen

Kremet potetsalat med gressløk og mango

Allergener: Egg, melk, sennep

Varmrøkt laks med pepper og wasabi servert med Bestemor Lillys sennepssaus og krønsjy eple- og valnøttsalat
Allergener: Fisk, valnøtter, sennep

Tynnskåret juleskinke og kremet brokkolisalat med marinerte tranebær, ristede pinjekjerner og bacon
Allergener: Sennep, egg

Skagenrøre med håndpillede reker, pepperrot, dill, sitron og lodderogn
Allergener: Skalldyr, fisk, egg, melk

Kyllinglårbiter stekt med røkt chili og stjerneanis
Allergener: Selleri

Karrisild på dansk vis med kapers, vårløk og pære / kan byttes ut med manchego og røkte mandler
Allergener: Fisk, sennep, egg, melk

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, bringebær, mynte og honningvinaigrette
Allergener: Melk, mandler sennep

Økologisk rugbrød og fint brød med pisket urtesmør
Allergener: Rug, hvete, melk

Kr 379,- per person

 

Julemiddag

 

Klassisk julebuffet med produkter fra Eng gård
Ribbe, julepølse, medisterkake, surkål, tyttebær, poteter og ribbesaus
Allergener: Melk, hvete

Kr 299,- per person

Pinnekjøtt
Serveres med, vossakorv, rotmos, poteter og pinnesjy
Allergener: Melk

Kr 359,- per person

 

Juledessert

Hjemmelaget riskrem med ristet mandel og lun kirsebærsaus
Allergener: Melk, Mandel

Kr 69,- per person

Julepannacotta med grønn kardemomme og pasjonsfrukt
Allergener: Melk

Kr 79,- per person

Multekrem servert i krukke med nøttekrokan og krumkake
Allergener: Hvete, melk, egg, mandler

Kr 89,- per person

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier