E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Middag & gryteretter

Ovnsbakt lår av kylling

 

Middagsmenyer

Minimumsbestilling på middag og gryteretter er 10 personer. Vi skreddersyr gjerne egne menyer til større selskap som bryllup, firmaeventer, jubileer og lignende. Vi leverer også helgrillet gris på forespørsel. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! 

Forretter:

Grønne asparges / Jeløyasparges (sesong)
– Servert som salat med spede blader, sprøstekt fenalår, pisket chevre- og timiankrem, semitørket cherrytomat, valnøtter rista i honning fra Kaabbel Gård og krønsjy ertespirer
Allergener: Melk, Sennep, valnøtter

Kr 129,- per person / med Jeløyasparges Kr 149,- per person

Byggotto (risotto) med lokalt DUGAbygg fra Våler
– Serveres med eple- og fennikelsalsa, flaket ørret, babysalat, rista nøtter og dillolje. 
Allergener: Melk, Byggryn, Fisk, nøtter

Kr 129,- per person

Norsk småmat på fat
– Vi legger opp et skikkelig digg utvalg av norske skinker, myke og harde oster, spekepølser, grønnsaker, brød, ramsløkaioli og piska smør på pent pyntede fat som serveres ved det enkelte bord. En sosial start på middagen!
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel, Sennep

Kr 149,- per person

Klassisk Skagenrøre med håndpillede reker og krepsehaler i hjemmelaget dillmajones med masse frisk pepperrot 
– Serveres med babysalat, lakserogn, urteolje og smørrista loff
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel, Fisk, Skalldyr, Sennep

Kr 129,- per person

Laksefilet servert som sashimi med mango, avokado, chili, koriander, ponzusaus og ristet sesam
– Serveres med asiatisk kålsalat, foccacia og lime- og koriandermajones laga på eggeplomme fra de glade hønene på Eng gård
Allergener: Egg, Hvetemel, fisk, hvetemel

Kr 129,- per person

Kremet skogsoppsuppe 
– Serveres med persilleolje, surdeigsbrød og piska urtesmør
Allergener: Melk, Hvetemel

Kr 129,- per person 


Hovedretter: 

Helstekt svinenakke av kjøtt fra Eng gård med rosmarin og hvitløk
– Serveres med ovnsstekte rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter toppet med vellagra ost
Allergener: Melk

Kr 249,- per person

Urtefylt skinkestek av kjøtt fra fra Eng gård 
– Serveres med ovnsbakte småpoteter, fløtesaus, sesongens grønnsaker og rørte tyttebær 
Allergener: Melk

Kr 249,- per person

Elgstek fra Vålerskogen (kan hende til og med fra vår egen skog!)
– Serveres med smørstekt sopp med persillade, sesongens grønnsaker, kokte 
småpoteter, krema viltsaus og nyrørte tyttebær
Allergener: Melk

Kr 289,- per person

Helstekt okseytrefilet (58 grader) av østlandsk rødkolle - økologisk og grasfora!
– Serveres med potetpuré tilsmakt med bakt hvitløk, smørdampede grønne bønner, appelsinkokt gulrot, syltet gulbete og timiansjy
Allergener: Melk

Kr 350,- per person

Svinerullade av kjøtt fra Eng gård fylt med vellagra spekeskinke, ferskost og friske urter
– Serveres med potetpuré, sesongens grønnsaker, kantarellsaus og rørte tyttebær
Allergener: Melk, Fisk, Sennep

Kr 289,- per person

Svinerullade av kjøtt fra Eng gård fylt med vellagra spekeskinke, ferskost og friske urter / sommervariant!
– Serveres med nypotetsalat, salsa verde (grønn urtesaus), sommergrønnsaker fra Rygge og eplekokte tranebær
Allergener: Melk, Sennep

Kr 289,- per person

Bestemor Lillys plukksvin (pulled pork) av svinenakke fra Eng Gård
– Serveres med kremet kål- og gulrotsalat, hamburgerbrød,
bbq-saus, tomatskiver, syltet rødløk, salat, mangodressing, ovnsstekte båtpoteter og aioli laga på eggeplomme fra de glade hønene på Eng gård
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel, Sennep, Soya, Selleri

Kr 199,- per person


Gryteretter: 

Kremet svinegryte av ytrefilet fra Eng gård med eplemlost fra Dyre Gård, rød paprika, estragon og blandet sopp
– Serveres med ris, salat og dressing
Allergener: Melk, Sennep, Soya, Sulfitter

Kr 169,- per person

Klassisk Biff Stroganoff med sjampinjong og rømme
– Serveres med ris eller potetmos, salat og dressing
Allergener: Melk, Sennep, Soya

Kr 179,- per person

Viltgryte med blandet sopp
– Serveres med skikkelig potetmos og nyrørte tyttebær
Allergener: Melk, Soya

Kr 189,- per person

Bestemor Lillys mørke bifflapskaus
– Serveres med flatbrød og rørte tyttebær
Allergener: Melk, Hvetemel 

Kr 159,- per person / laga på økologisk gullkolle (rødkolle) Kr 179,- per person

Brød og smør til gryterett / må bestilles separat
Allergener: Melk, Hvetemel

Kr 10,- per person

 

 

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier