E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Tapas & koldtbord

Spicy tapasboller med tomatsaus, potetbåter og aioli

 

Tapas

Ved bestilling til november og desember anbefaler vi gjerne at du tar en titt på "julens stor festbord/tapasbord" under julemenyen. 


Tapas stor:

Langtidsmodnet spekeskinke og queso manchego med marinerte tranebær og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler

Byggrynssalat av lokaldyrket "Dugabygg" med håndpillede Engelsvikenreker marinert i lime, chili og koriander
Allergener: Byggryn, Skalldyr

Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø

Spicy kjøttboller fra Eng gård i varm tomatsalsa
Allergener: Ingen

Kyllinglårbiter stekt med røkt chili og stjerneanis
Allergener: Selleri

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, druer, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård i Våler
Allergener: Melk, Mandler

Stekt chorizopølse med rosmarin- og balsamicosaus
Allergener: Ingen 

Småpoteter vendt i urte- og sitronolje med hvitløk
Allergener: Ingen

Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam

Foccaciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel

Aioli
Allergener: Egg, sennep

Kr 369,- per person


Tapas medium:

Langtidsmodnet spekeskinke og queso manchego med marinerte tranebær og røkte mandler
Allergener: Melk, Mandler

Tynnskåret laksefilet med ponzusaus, ternet mango, rød chili, ristet sesam og koriander
Allergener: Soya, Hvetemel, Fisk, Sesamfrø

Spicy kjøttboller fra Eng gård i varm tomatsalsa
Allergener: Ingen

Kyllinglårbiter stekt med røkt chili og stjerneanis
Allergener: Selleri 

Salat med norsk chevre fra Haukeli, ristede mandler, druer, mynte og honningvinaigrette med honning fra Kaabbel Gård i Våler
Allergener: Melk, Mandler

Småpoteter vendt i urte- og sitronolje med hvitløk
Allergener: Ingen

Råsyltet asiatisk gulrot- og kålsalat med chili, ingefær, sesam, honning med honning fra Kaabel gård i Våler og appelsin
Allergener: Soya, Sesam

Foccaciabrød med havsalt
Allergener: Hvetemel

Aioli
Allergener: Egg, sennep

Kr 299,- per person


Koldtbord

I november og desember henviser vi til vårt "julens stor festbord/tapasbord" under julemenyen. Vi leverer ikke vanlig koldtbord i denne perioden. Menyen under kan bestilles frem til 1. november, og etter 1. januar. Vi håper på forståelse for dette.

 

Koldtbord stort:

Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk

Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk

Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Selleri

Tynnskåret skinkestek fra Eng gård med marinerte tranebær, mandarin og ristete pinjekjerner
Allergener: Ingen / pinjekjerner kan inneholde spor av nøtter

Skagenrøre med håndpillede Engelsvikenreker og løyrom
Allergener: Egg, Melk, Skalldyr

Kalkunbryst med klassisk waldorfsalat
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter

Brie og blåskimmelost med frukt
Allergener: Melk, Valnøtter

Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk

Grønn salat med mangodressing
Allergener: Melk

Et utvalg norsk spekemat med rømme og flatbrød
Allergener: Hvete, Melk

Foccaciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep

Kr 359,- per person


Koldtbord medium:

Einerrøkt laks og eggerøre med smør, fløte og gressløk
Allergener: Egg, Melk, Fisk

Stekte svinekarbonader fra Eng gård med løk og smørstekt sopp
Allergener: Melk

Kyllinglårbiter stekt med varme krydder
Allergener: Selleri

Tynnskåret skinkestek fra Eng gård med marinerte tranebær, mandarin og ristete pinjekjerner
Allergener: Ingen / pinjekjerner kan inneholde spor av nøtter

Kalkunbryst med klassisk waldorfsalat
Allergener: Egg, Melk, Valnøtter

Hjemmelaget potetsalat
Allergener: Egg, Melk

Grønn salat med kremet mangodressing
Allergener: Melk

Foccaciabrød og meierismør
Egg, Melk, Hvetemel, Sennep

Kr 299,- per person


Spekemat:

Norsk spekemat med kremet potetsalat og eggerøre med smør, fløte og gressløk
– Serveres med nybakt brød, flatbrød, grønn salat, sæterrømme og smør
Allergener: Egg, Melk, Hvetemel

Kr 259,- per person

På sommerstid kan vi også levere helgrillet gris fra egen gård. 16 dagers bestillingstid. Pris på forespørsel.

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier