E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Hjemmelaget mat med produkter fra egen gård

Fra vårt gårdskjøkken i Våler leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser til bedrifter og private i Østfold – Til store og små arrangementer!

Bestemor Lillys Kjøkken har sitt utspring fra den gang vår bestemor, Lilly Oselie Kiserud, var bondekone og husmor på Eng gård i Våler, Østfold. Bestemor Lilly var viden kjent for sin gode hjemmelagde mat, og samlet sine mange oppskrifter i en vakker håndskrevet kokebok.

 

Tallerken med pulled pork, aioli, kremet kålsalat og ovnsstekte potetbåter

I dag er Bestemor Lillys kjøkken en familiedrevet og moderne cateringbedrift med egenproduserte råvarer som hovedingrediens. På Eng gård, hvor vi holder til, har det helt siden Bestemor Lillys tid blitt produsert svinekjøtt av høy kvalitet – og på kjøkkenet benytter vi andre lokale matprodusenter i størst mulig grad. Bestemor Lillys Kjøkken drives i dag av Lillys barnebarn, Ole Robert og Therese Kiserud.

Korona / Covid-19

Vi i Bestemor Lillys Kjøkken har stort fokus på matsikkerhet og kvalitet. Istedenfor tradisjonelle buffetmenyer tilbyr vi derfor nå våre kunder menyer som er porsjonspakkede. 

Vi har ellers stor forståelse for at våre kunder er usikre på om de skal avholde eller avlyse sine selskaper med tanke på faren for koronasmitte der folk samles. Har dere spørsmål om selskap/bestillinger som skal flyttes eller avbestilles, ber vi dere ta kontakt så snart som mulig på telefon 926 13 169 / eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier