E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Telefon: 92613169

Vår historie

Bestemor Lilly med familie

På bildet ser du Bestemor Lilly sammen med sin ektemann Ragnvald, og barna Einar, Helga og Martin. De står foran den gamle Shell-stasjonen i Våler.

Bestemor Lillys Kjøkken

Bestemor Lillys Kjøkken har sitt utspring fra den gang vår bestemor, Lilly Oselie Kiserud, var bondekone og husmor på Eng gård i Våler, Østfold. Selv om det kunne være trange kår og mange munner å mette var det aldri mangel på bordets gleder med Lilly på kjøkkenet. Først opp om morgenen, sist i seng; Lilly sanket og høstet, slaktet og hermetiserte, saftet og syltet, knadde og bakte, stekte og kokte – og med sin utrettelige kjærlighet for mat og mennesker delte hun med alle som tilhørte eller kom innom Eng gård. Slik ble Lilly Oselie Kiserud kjent og elsket for sitt milde vesen og sin gode hjemmelagede mat.

I dag drives Eng gård av Lilly og Ragnvalds barnebarn, Therese Kiserud. Med svin og korn som næringsvei, sørger hun og samboer Erik Espenes for at tradisjon og kvalitet holdes ved hevd på familiegården. I 2014 ble driften utvidet med storkjøkken, hvor lillebror, Ole Robert Fimbul-Kiserud, er kokk og daglig leder. Ole Robert har i flere år eid og drevet populære spisesteder i Sandvika og Oslo, men solgte denne driften videre for fullt og helt å konsentrere seg om Bestemor Lillys Kjøkken – et cateringkjøkken hvor ren mat, matglede og stolthet for egenprodusert kjøtt står i sentrum. Med Bestemor Lillys tidløse oppskrifter som utgangspunkt, og tradisjonsrik norsk forankring, tilbyr vi spennende catering og selskapsmat tilpasset vår egen tid. I tillegg til catering utvikler og selger vi spesialprodukter av svinekjøtt, samt egenprodusert svinekjøtt ferdig pakket til privathusholdning. 

Kontakt oss:

Adresse :
Bestemor Lillys Kjøkken
Risheimveien 2
1591 Sperrebotn

Telefon :

Ole Robert Kiserud
+ 47 92 61 31 69

Therese Kiserud
+ 47 95 23 63 08

Ole@bestemorlilly.no

Hvem er vi?

Bestemor Lillys Kjøkken er en matglad familiebedrift i hjertet av Ville, Vakre Våler, Østfold.

Fra vårt gårdskjøkken leverer vi spennende og lokale smaksopplevelser, med fokus på norske tradisjoner og rene råvarer.

Sosiale medier